Waarmee kunnen we u helpen?

Maak een afspraak
KLANT WORDEN

OPENINGSTIJDEN | CONTACT

Welkom bij Dierenkliniek de Baronie

Op deze plaats zullen we u op de hoogte proberen te houden van de belangrijkste actualiteiten bij De Baronie. Naast de volledig vernieuwde website is er namelijk volop beweging bij de kliniek.

BELANGRIJKE MEDEDELING juli 2017:

Via deze weg willen we u een update geven over de afwezigheid van onze collega dierenarts Peter Bastiaansen. Helaas moeten we hem wegens omstandigheden die zijn gezondheid betreffen langer missen dan de eerder ingeschatte periode.

De afgelopen weken heeft het team van de Baronie zich ingespannen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Peter waardeert het dat zijn praktijkvoering gedurende deze periode zo goed als mogelijk wordt waargenomen door zijn vaste collegae. Indien u de komende tijd door één van Peter’s vaste collegae geholpen wilt worden met de zorg van uw huisdier dan bent u uiteraard van harte welkom.

Zodra er meer duidelijkheid is over de hervatting van Peter’s werkzaamheden zullen we dit uiteraard weer communiceren.  Mocht u het eerder op prijs stellen om in contact met ons te komen dan kunt u het ons laten weten via info@dierenkliniekdebaronie.nl of telefoonnummer 076-5415030. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Hopelijk zal Peter snel herstellen zodat dat het volledige team van De Baronie weer op de werkvloer aanwezig kan zijn.

Wij hopen op uw begrip.

Ook namens Peter Bastiaansen
Team Dierenkliniek De Baronie

Praktijk nieuws

Meer nieuws

Dierenkliniek de Baronie

Agenda

Volg ons op Social Media

Vestigingen

Dierenkliniek de Baronie Prinsenbeek
Beeksestraat 60-B  4841 GD
T 076 5415030

Vestigingen

Animal World Oudenbosch
Molenstraat 131  4731 HD
T 0165 745093