Welkom bij Dierenkliniek De Baronie 

_MG_3409Dierenkliniek De Baronie is een vooruitstrevende praktijk voor gezelschapsdieren. De kliniek heeft vooral naam opgebouwd in de vogelgeneeskunde en de orthopedie, maar ook andere zoals de tandheelkunde zijn sterk ontwikkeld. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de andere Vets & Pets klinieken.

Het team dat u graag van dienst wil zijn bestaat uit de vertrouwde gezichten van de dierenartsen: Peter Bastiaansen, Han Nahuijsen, Kirsten van Bokhorst en Anne-Rienk Pronk (die tevens te vinden is in onze zusterpraktijk Dierenkliniek Tussen Mark en Amer). Zij worden ondersteund door een zevental paraveterinaire assistentes (zie verder onder medewerkers).

De kliniek heeft een nauwe samenwerking ontwikkeld met dierfysiotherapeuten Claudi Leijten en  Anouk Blijlevens en gedragsdeskundige Barbara Vuister (Hondenschool Breda en De Papegaaienschool) welke hun diensten op de kliniek aanbieden. Hierdoor kunt u bij ons dus ook terecht voor dierfysiotherapie, gedragsconsulten, papegaaienopvoed- en trainingscursussen etc. (zie tevens www.depapegaaienschool.nl).

Wij werken volledig OP AFSPRAAK, u kunt voor consulten of behandelingen contact met ons opnemen per telefoon óf aan de balie.

Onze praktijk is gevestigd aan de afslag Prinsenbeek van de A16, tegenover de Albert Heijn vestiging in Prinsenbeek, we beschikken over ruime gratis parkeerzoorzieningen (evt. aan de achterzijde van het praktijkpand).

 

In het menu aan de linkerzijde vindt u onder andere:

  • Onze visie en hoe wij te werk wensen te gaan
  • De vestigingen van de praktijk en hoe u ons eenvoudig kunt vinden
  • Kijkje in de kliniek laat een fotoserie van de kliniek in actie zien.
  • Al onze dierenartsen en ondersteunend personeel worden voorgesteld onder medewerkers
  • Onder actualiteiten kunt u recente nieuwsberichten van de kliniek en recente nieuwsbrieven terug vinden