Zoals sommigen het wellicht al hebben gezien, is onze dierenarts Denise Goossens in verwachting. Vanaf begin oktober tot februari 2019 is Denise afwezig vanwege haar zwangerschapsverlof. Al haar werkzaamheden worden vanaf 8 oktober overgenomen door een nieuwe dierenarts. We willen op deze manier onze nieuwe collega aan iedereen voorstellen: Isabelle Van Raemdonck 

Isabelle is geboren in Antwerpen en heeft diergeneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Gent en is in 2017 afgestudeerd. Ze heeft daarna een jaar gewerkt in een drukke specialistenkliniek in Antwerpen, waar ze heeft samengewerkt met specialisten in de chirurgie, interne geneeskunde en radiologie. Deze kennis kan ze nu goed toepassen tijdens haar werk in onze praktijk.   

Naast de spreekuren, zal Isabelle ook de operaties uitvoeren en meehelpen met onze spoeddiensten. Ze hoopt zich in de toekomst meer te kunnen verdiepen in chirurgie, zowel van de weke delen als de orthopedie.  

In haar vrije tijd is ze graag samen met haar vrienden of helpt ze haar grootmoeder een handje. Daarnaast heeft ze thuis drie viervoeters zitten (twee Duitse Herders en een kat) waar ze ook veel aandacht aan besteedt. Kortom, Isabelle is dol op dieren én op mensen en wij zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. Welkom Isabelle!