Bij gedragstherapie zult u waarschijnlijk allereerst aan problemen met honden denken maar ook bij andere diersoorten bestaan er allerlei gedragsproblemen maar daarnaast willen we met behulp van gedragsdeskundigen ook graag een stuk preventie bieden.

 

Op deze pagina vind u de mogelijkheden van gedragstherapeuten op onze klinieken, daarnaast hechten we uiteraard ook aan samenwerking met een aantal gedragstherapeuten in de regio die u terug vind onder de links.

 

Gedragstherapie HOND

  • Op Dierenkliniek De Baronie in Prinsenbeek bestaat de mogelijkheid op de praktijk gebruik te maken van de diensten van Barbara Vuister (www.hondenschoolbreda.nl).  Zij is op vaste tijden te vinden op de kliniek en u kunt voor consulten rechtstreeks bij de kliniek een afspraak maken.  Voor een klein bedrag biedt zij een kort consult aan waarin uw vraagstelling besproken kan worden.

 

 

 

Gedragstherapie PAPEGAAIEN

  • Barbara Vuister is sinds 2011 tevens erkend gedragstherapeute voor papegaaien (www.depapegaaienschool.nl). Ook voor deze vogels kunt u bij haar terecht bij Dierenkliniek de Baronie. Voor een eerste eenvoudig consult of voor een uitgebreid gedragsconsult kunt u direct bij de kliniek een afspraak maken.Heeft een net een jonge vogel en wilt u er alles aan doen om gedragsproblemen te voorkomen of de vogel sowieso op leuke manier groot brengen dan zijn de opvoed- of trainingslessen die ze op de kliniek geeft misschien iets voor u. Voor meer informatie of opgave kunt u op de site van de papegaaienschool terecht. 

Gedragstherapie KONIJN

  • Bij dierenkliniek Tussen Mark en Amer is Yvonne de Jongh een erkend gedragstherapeute voor konijnen. Ook bij deze diersoort komen allerlei gedrags-gerelateerde problemen voor. U kunt haar via de praktijk bereiken op 0162-690010.