Na mijn stage In 2005 op de Gezelschapsdierenkliniek ben ik niet meer weg gegaan! Mijn opleiding tot paraveterinair heb ik met succes afgerond in 2008. Ik werk met heel veel plezier op de praktijk en geniet elke dag opnieuw van alle dieren om me heen. Ik organiseer samen met Evelien, Esther en Nienke één keer in de maand de puppyparty’s en verzorg ook de groeicontroles voor de jonge honden. Het is ontzettend leuk om alle pups op te zien groeien tot tieners en te zien dat ze het leuk vinden om de kliniek binnen te komen.

Konijnen en hun gedrag houden me graag bezig en in 2010 heb ik mijn diploma voor konijnengedragsdeskundige gehaald. Bij gedragsproblemen van uw konijn bent u dus bij mij aan het goede adres! Konijnen zijn terecht volwaardige huisdieren en het is mooi te zien dat mensen ze zo ook behandelen.

Ook ben ik Hydro therapeut voor honden. Hydrotherapie kan een aanvulling zijn op de standaard behandelmethode bij honden bij bijvoorbeeld gewrichts- of spierproblemen maar ook om af te vallen of na herstel na een operatie.

Ik woon samen met mijn vriend, mijn hond Mexx en mijn konijnen Bounty en Pip. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond bezig en rijd ik graag paard.