Ik ben Esther en ik woon in Standdaarbuiten, samen met mijn hond Chica, mijn katten Lapje, Luna, Kliko, Beamer en Teuntje. Ik werk sinds september 2007 op de Gezelschapsdierenkliniek; mijn werk is ook eigenlijk mijn hobby en ik doe het dus ook met heel veel plezier! Ik geniet elke dag weer van alle dieren om me heen en ze kunnen dan ook altijd op me rekenen voor een aai of een knuffel.

Ik ben de coördinator van de kliniek, wat inhoudt dat ik de assistenten aanstuur en verantwoordelijk ben voor het reilen en zeilen op de werkvloer.

Verder verzorg ik samen met Evelien, Astrid en Nienke de puppyparty’s en samen met Armanda de kattenavonden; een informatieve avond over kittens en volwassen katten. Dit is een interactieve, informele manier om onze klanten te informeren over alles wat met pups en katten te maken heeft.

Ook meet ik tijdens de assistente spreekuren de bloeddruk bij katten, ik verzorg presentaties of spreekuren op locatie zoals bijvoorbeeld op tuincentra of in het kraamcentrum. En last but not least geef ik advies aan eigenaren met katten die een gedragsprobleem hebben.

In 2011 ben ik geslaagd voor een cursus van het FAB, een organisatie in Engeland die streeft naar katvriendelijke dierenklinieken. Onze kliniek heeft in februari 2014 de zilveren status van Kat Vriendelijke Kliniek bereikt en daar ben ik erg trots op! Ik blijf me verdiepen in kattengedrag, zodat ik nog meer katten kan helpen met gedragsproblemen.
Ik ben te volgen op twitter, met leuke tips en weetjes over katten @catbehaviourvet