Hanneke van de Looij

Hanneke van de Looij2019-06-18T15:20:29+00:00
Maak een afspraak

Als klein meisje wilde ik altijd al “iets met dieren” gaan doen, zoals zoveel kinderen, maar bij mij bleef het kriebelen dus ben ik dierenarts geworden. In 2003, direct na mijn afstuderen, ben ik in Roosendaal komen werken en dat doe ik sindsdien met veel plezier. De combinatie van werken met mensen en dieren vind ik ideaal. Ik ga ervoor om uw dieren, samen met ons team, de allerbeste zorg te geven. Inmiddels heb ik het stokje van Margot Kampert overgenomen en ben ik samen met Bart Mangnus eigenaar van de praktijk geworden.

Naast het management ben ik erg geïnteresseerd in internistische patiënten en echografie. Het leukste werk blijft toch het contact met u. In de afgelopen jaren heb ik met veel baasjes en hun huisdieren een vertrouwensband opgebouwd, wat mijn werk nog veel leuker heeft gemaakt. Ook op minder fijne momenten, bijvoorbeeld bij een zware operatie of het afscheid van uw huisdier.

Mijn vriend Anne-Rienk, die ook dierenarts is, en ik wonen in een woning die we zelf verbouwd hebben. Onze poes Tups, die nog nooit in een huis met een tuin gewoond had, maakt daar nu de straat onveilig. In 2009 is hier ook onze zoon Daan geboren en in 2011 onze tweeling Naut en Mats. Ik vind het een uitdaging om het moederschap met mijn werk te combineren; op die manier geniet ik van the best of both worlds!

Femke de Rapper

Lees meer

Anne-Rienk Pronk

Lees meer

Deborah Eckhard

Lees meer

Gemma van ‘t Hof

Lees meer

Ga naar de bovenkant