Mijn naam is Natasja en ik woon met mijn twee dochters Iris en Roos en mijn kat Ieniemienie samen in St. Willebrord. Mijn maatjes Dribbel, Bibi en Layka, allemaal Kaninchen Dashondjes, heb ik op bejaarde leeftijd in moeten laten slapen. Ik mis ze nog steeds…! Ik heb al heel wat moederloze kittens met de fles groot gebracht en Ieniemienie is het enige fleskitten wat ik ook zelf heb gehouden.

Sinds 1999 werk ik op de Gezelschapsdierenkliniek. Ik heb het enorm naar mijn zin en zal nog vele jaren hier te vinden zijn! Je zou het mijn roeping kunnen noemen. Ik werk voornamelijk bij de balie en aan de telefoon. Vele mensen zullen mijn gezicht en stem wel herkennen.

Ik houd assistentespreekuren waar ik o.a. bloeddrukmetingen bij kat of hond doe. Ook honden met overgewicht zijn bij mij aan het goede adres. Samen met Armanda verzorg ik het “Slim fit programma” op de kliniek, een afvalprogramma wat veel succes heeft bij honden en katten. De combinatie van werken met mensen en dieren vind ik ideaal. Ik ben altijd in voor een praatje en ik doe dit al jaren met veel plezier!