Ervaren dierenarts (B) 

Ben jij die ervaren gezelschapsdierenarts met passie voor je vak en goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wie zijn wij? 

Vets & Pets vormt een groep van samenwerkende gezelschapsdierenklinieken met als gedeelde visie het leveren van optimale zorg voor huisdieren. Hierbij staat kwaliteit van de dienstverlening, een hechte relatie met de cliënt en een prettige sfeer voorop. 

Voor onze locaties in Hooge Zwaluwe (Dierenkliniek Tussen Mark en Amer), Breda (Diergeneeskundig Centrum Breda), Prinsenbeek (Dierenkliniek De Baronie), Oosterhout (Dierenkliniek De Beemd) zijn we op zoek naar een GEZELSCHAPSDIERENARTS met ervaring.
 

Rol in kliniek 

Binnen de Vets & Pets groep zijn veel veterinaire disciplines en als dierenarts werk je vanuit verschillende locaties samen met een enthousiast en ervaren team aan een verdere verbetering van de kwaliteit van onze zorgverlening.
 

Als ervaren dierenarts (B) beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken (preventief en curatief), je doet methodisch onderzoek en stelt zelfstandig een diagnose vast om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen. Je voert therapeutische interventies uit en indien noodzakelijk verwijs je door naar een specialist. 

Gevraagd profiel 

Voor deze functie zoeken wij een collega die ambitieus is en ernaar streeft om diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen. 

Tevens beschik je over een bewuste cliënt- en patiëntgerichte houding en ben je communicatief sterk. Daarnaast ben je flexibel, een harde werker en wil je graag binnen het team je veterinaire kennis delen.
 

Wat bieden wij? 

Binnen de groep Vets & Pets Klinieken voor Gezelschapsdieren zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en samenwerking. Tevens bieden wij medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van nascholing en uitbreiding van persoonlijke interesses. Als nieuwe collega kom je in een enthousiast gezellig team met een open communicatie en goede collegiale verhoudingen.

Voor meer informatie over onze expertise verwijzen we je graag naar: https://vetsenpets.nl/expertise/
 

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel! 

Stuur je motivatiebrief en cv voor 1 mei 2024 per e-mail naar: Mevrouw J.Boere-Vissers (Clinical Director) Jboere@vetsenpets.nl.