Betalingsmogelijkheden:  

Om bijkomende kosten te voorkomen bieden we de volgende betalingsmogelijkheden:  

 • Contante betaling 
 • PIN betaling 
 • Automatische incassouitsluitend bij een vaste relatie  

Kortingsmogelijkheden: 

Naast bepaalde losse acties geven de klinieken in principe geen kortingen tenzij onder strikte voorwaarden 

 1. Vets & Pets Sparen
  Indien u regelmatig diervoeding van onze premiummerken bij ons afneemt bestaat er de mogelijkheid om 5% van het aankoopbedrag te sparen. Het gespaarde bedrag is vanaf een minimum bedrag van 10 euro te verzilveren als een korting op een volgende besteding bij uw kliniek. Dit kan wederom diervoeding zijn maar ook bijvoorbeeld een consult, een behandeling of een vaccinatie. 
 2. Vaste Klanten-korting: VIP
  Voor vaste “Very Important Pet” klanten, hebben we een regeling welke recht geeft op 5% korting over de totale factuur. Voorwaarden om voor deze korting van 5% in aanmerking te komen zijn:

   • Directe betaling of automatische incasso (dus de maandfactuur wordt 1 week na versturen automatisch geïncasseerd) 
   • Vaste afname van:
    • Jaarlijkse gezondheidscontroles en vaccinaties
    • Gehele jaar ontworming volgens ESCCAP advies (gemiddeld 4 behandelingen per jaar) 
    • Alle benodigde diervoeding 
     Dit geldt in principe voor alle bij ons ingeschreven huisdieren per eigenaar.

   

 3. Vets & Pets Zorgplan
  Met het zorgplan bent u verzekerd van de beste preventieve zorg voor uw huisdier. Dit omvat onder andere de gezondheidscontroles, vaccinaties en parasietenbestrijding. De kosten zijn lager dan wanneer u deze zaken los betaalt en door een maandelijkse betaling zijn de kosten gespreid. Onze paraveterinair assistente vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn bij uw Vets & Pets kliniek.
   
 4. Partner-programma 
  Daarnaast is er sinds 2010 een Partner-programma waarbij grotere klanten zoals fokkers door een vaste relatie en ambassadeurschap voor de praktijk een grotere korting kunnen krijgen. Indien u hiervoor in aanmerking denkt te komen kunt u contact met ons opnemen.  

Om verrassingen te voorkomen hanteren we een zoveel mogelijk transparant prijsbeleid. Dit meest gevraagde tarieven (o.a. vaccinaties, sterilisatie, castratie) hebben wij voor u beschikbaar in de kliniek. Voor andere behandelingen kunnen we vooraf een kostenraming voor u maken zodat u vooraf ongeveer weet waar u aan toe bent. 

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden