Bent u al bekend met ons spaarsysteem?

Indien u diervoeding van onze premiummerken (Hill’s en Purina) bij ons afneemt spaart u 10% van het aankoopbedrag. Het gespaarde bedrag is vanaf een minimumbedrag van 25 euro te verzilveren als een korting op een volgende besteding bij onze kliniek. Dit kan wederom diervoeding zijn maar ook bijvoorbeeld een consult, een behandeling of een vaccinatie.

Het spaarsysteem is volledig geïntegreerd in onze eigen praktijksoftware, een pasje of spaarkaart is dus niet nodig.

Overige kortingssystemen:

VIP (Very Important Pet)

Naast het sparen via ons Vets & Pets Spaarsysteem, kunt u ook gebruik maken van onze vaste VIP-korting. Indien u kiest voor een optimale zorg waarbij u de kliniek jaarlijks bezoekt met uw huisdier(en) voor gezondheidscontroles met de benodigde vaccinaties, ontwormt volgens het ESCAPP advies en tevens kiest voor een kwaliteitsvoeding van de kliniek voor uw huisdieren dan kunt u in aanmerking komen voor een vaste-klanten-korting van 5% over de hele factuur (alle producten en behandelingen). U kunt daarnaast uiteraard ook gebruik maken van Vets & Pets Sparen (waardoor de korting op de diervoeding +/- 15% bedraagt) en ontvangt naast de vaste korting tevens nog eens €10,- korting op spoedeisende hulp (consulten tijdens de dienstregeling).

Vets & Pets Zorgplan

Met het zorgplan bent u verzekerd van de beste preventieve zorg voor uw huisdier. Dit omvat onder andere de gezondheidscontroles, vaccinaties en parasietenbestrijding. De kosten zijn lager dan wanneer u deze zaken los betaalt en door een maandelijkse betaling zijn de kosten gespreid. Onze paraveterinair assistente vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn bij uw Vets & Pets kliniek.

 

Lees hier meer over Het Zorgplan.