Bent u al bekend met ons spaarsysteem?

Indien u regelmatig diervoeding van onze premium-merken bij ons afneemt bestaat er de mogelijkheid om 5% van het aankoopbedrag te sparen. Het gespaarde bedrag is vanaf een minimum bedrag van 10 euro te verzilveren als een korting op een volgende besteding bij uw kliniek. Dit kan wederom diervoeding zijn maar ook bijvoorbeeld een consult, een behandeling of een vaccinatie.

Het spaarsysteem is volledig geïntegreerd in onze eigen praktijksoftware. Voordelen van dit spaarsysteem ten opzichte van de voorgaande klanten-/spaarkaart zijn:

  • U heeft geen pasje nodig, dat vergeten en/of verloren kan worden
  • Iedereen kan sparen met Vets & Pets Sparen. De enige, maar logische, voorwaarde blijft regelmatige afname van onze premium diervoedingen.
  • Naast Hills, Royal Canin en Specific behoort ook sparen op vers vlees voeding (diepvries) en Supreme Science Select voor konijnen en knaagdieren tot de mogelijkheden.
  • Sparen wordt mogelijk op elke product van een bepaalde leverancier, dus ook blikjes, kleine zakken.
  • Korting kan ingeleverd worden op alles, dus ook bijvoorbeeld op een consult, behandeling, een vaccinatie, een vlooien- en/of tekenbehandeling of een speeltje.

Overige kortingssystemen:

VIP (Very Important Pet)
Naast het sparen via ons Vets & Pets Spaarsysteem, kunt u ook gebruik maken van onze vaste VIP-korting. Indien u kiest voor een optimale zorg waarbij u de kliniek jaarlijks bezoekt met uw huisdier(en) voor gezondheidscontroles met de benodigde vaccinaties, ontwormt volgens het ESCAPP advies en tevens kiest voor een kwaliteitsvoeding van de kliniek voor uw huisdieren dan kunt u in aanmerking komen voor een vaste-klanten-korting van 5% over de hele factuur (alle producten en behandelingen). U kunt daarnaast uiteraard ook gebruik maken van Vets & Pets Sparen (waardoor de korting op de diervoeding 10% bedraagt) en ontvangt naast de vaste korting tevens nog eens €10,- korting op spoedeisende hulp (consulten tijdens de dienstregeling).

Vets & Pets Zorgplan
Met het Zorgplan bent u verzekerd van de beste preventieve zorg voor uw huisdier. Dit omvat onder andere de gezondheidscontroles, vaccinaties en parasietenbestrijding. De kosten zijn lager dan wanneer u deze zaken los betaalt en door een maandelijkse betaling zijn de kosten gespreid. Onze paraveterinair assistente vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn bij uw Vets & Pets kliniek.

Lees hier meer over Het Zorgplan.